Denne opskrift er meget simpel og let at gå til, da der ikke kræves så mange ingredienser.

Ingredienser:

  • 100 g. hasselnødder
  • 1 bøtte honning
  • 75 g. kokosmel
  • 75 g. kakao
  • 200 g. havregryn
  • 200 g. proteinpulver med kakaosmag

Fremgangsmåde:

  1. Honningen sættes i vandbad på moderat varme, og smeltes til det er helt flydende.
  2. Hasselnødder og havregryn blendes dernæst med en blender.
  3. Nødder, havregryn, kokosmel, kakao og proteinpulveret blandes derefter godt sammen i en skål.
  4. I en anden skål hældes det smeltede honning op i, og proteinblandingen tilsættes under omrøring. Undervejs spædes der op med skummetmælk, dog kun til massen bliver fast.
  5. Herefter hældes massen over i nogle muffinskåle og hvorefter de sættes i køleskabet. Her skal de stå, indtil de bliver faste.

Denne proteinbar opskrift er god for ca. 16-18 proteinbarer, hvor protein indholdet er på ca. 20 gram pr. bar.